Scroll Top

Kako odabrati savršenu pjesmu za prvi ples?

Odabir pjesme za prvi ples za neke je mladence lagan, easy breezy, zadatak. Oni već imaju svoju pjesmu i znaju da se savršeno uklapa u njihovo vjenčanje. Ipak, nekima je biranje najboljeg benda noćna mora, a još uvijek nisu ni započeli razgovor o prvom plesu! Njemu dan započinje sa „Sve je lako kad si mlad“ te završava s kultnom pjesmom „Evo mene moji ljudi“, a plesni se koraci svedu na ujednačeno mahanje rukama i pomicanje nogu lijevo-desno s ekipom iz kvarta. Kako se onda usuglasiti sa svojom boljom polovicom?

Prvi je ples poseban trenutak i razumljivo je da svaka mladenka želi doživjeti svojih 5 minuta bajke dok su oči svih uzvanika uperene u nju i njezina odabranika! Osim što se u tom trenutku morate dogovoriti oko „najromantičnije pjesme ikad“ koja će pratiti vaše prve korake u novostvorenoj obitelji, možda morate razmišljati i o dvije lijeve noge… Ali i za to ima spasa! No idemo redom i vratimo se na pjesmu!

prvi ples hit sound pazin

Iako ima onih koji odmah posežu za pjesmama sa stranih TOP ljestvica, u ovom ćemo vam pregledu ponuditi 10 najboljih stranih te 10 domaćih pjesama za prvi ples. Iako se neke pjesme nalaze na tim ljestvicama već godinama, pažljivo pročitajte jer se na ovoj listi nalaze i neke nove pjesme koje će se savršeno uklopiti u vaše moderno vjenčanje, a nitko neće moći osporiti da je to prvi put da se netko odvažio na nešto moderno, svježe i drugačije! Pa krenimo…

Nakon detaljnoga pregleda otkrivamo vam 10 najboljih stranih te 10 domaćih pjesama za prvi ples.

Pretpostavljamo da vam trenutno glava bruji od previše ideja, da ste pomalo zaglavili i ne znate koju pjesmu odabrati? Ne brinite, dok pažljivo birate svoju pjesmu preslušavajući Youtube, pripazite na to da pjesma odgovora vašoj ljubavnoj priči i da na nju možete plesati, kako god vi to želite. Poželite li pritom dodati malo romantike, nećete pogriješiti ako zaplešete na oblacima uz niski dim koji će dodati vašem vjenčanju dašak glamura, a jamčimo vam i da će 100 % sakriti one lijeve noge, ukoliko to bude potrebno!

Comments (2)

Fantastičan članak. Uvijek mislimo da je jednostavno pronaći savršenu pjesmu jer eto, znamo koje pjesme volimo. Ali kad jednom kreneš u tu “avanturu” shvatiš da nemaš pojma što ti se sviđa i da ti je stvarno potrebna pomoć 😅

Hvala! 🙂 Trudimo se da budemo što više od pomoći.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.